Keresés...
FEL
KIPRÓBÁLTUK

Mamilla: az anyai szív másképp dobog!

Egy nagyon kedves webáruházat szeretnék figyelmetekbe ajánlani, amely nem olyan rég nyitotta meg a kapuit! Különlegessége abban rejlik, hogy hazai tervezők, iparművészek által készített munkákat lehet megvásárolni, melyek kiváló minőségűek, gyakorlatilag bármely butik polcán megállnák a helyüket. A kreatív ötletek, kedves formavilággal, precíz kidolgozottsággal, minőségi anyagokból készültek! A kézzel készült termékek nagyrésze teljesen egyedi, megismételhetetlen.

A szolgáltatások közül lehet rendelni baba-mama fotózást, és gyerekzsúr party kellékeket, pontosan úgy, ahogyan megálmodtuk!
A webshopban szemezgethetünk egészen a játékoktól kezdve, a hálózsákokon át, a stílusos tárolásig. Ha a dekorációs vonalon indulunk el, akkor mindenképpen érdemes benézni a falmatricák, illusztrációk, egyedi falfestések Mamillás világába!

Természetesen az édesanyákról, mint nőkről sem feledkeztek meg a webshop megalkotói, hiszen a blog rovatban elmélyülhetünk a jobbnál jobb szépségtippek, ötletek és izgalmas bejegyzések között. Mindegyik úgy lett kitalálva, hogy egy finom kávé mellett tökéletes kikapcsolódást nyújtson számunkra.

Mamilla: az anyai szív másképp dobog!

www.mamilla.hu

Bolvária blog

«

»

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük