Keresés...
FEL
FALATOZUNK-KÁVÉZGATUNK GASZTROÉLMÉNYEK

Franziska – hangulatos kávé, organikus desszertek

Az első kerületi Franziska reggeliző – kávézóba egy gyors randi keretében néztünk be a férjemmel. Először a hely hangulata fogott meg, másrészt pedig szerettünk volna úgy sütizni egyet, hogy ne kelljen a kalóriákat veszettül számolnunk, osztanunk – szoroznunk.

A hely hangulatát tekintve, számumnkra nagyon harmónikus, és kellemes nyugalmat árasztott. Habár a zene egy kicsit hangos volt nekünk, legalább lehetőség volt még jobban összebújni és úgy beszélgetni 😀
Nem túl nagy, de talán éppen ez adja családias hangulatát. Rendelkeznek egy külön teremmel is, ami a szeparáltabb, családi – baráti ünnepségek, beszélgetések helyszíne lehet.

Nagyon finom a kávéjuk, nem keserű, pont olyan selymes tejhabbal készítve ahogy én szeretem. Számos sütemény közül válogathatunk, mindegyik különleges ízvilágú, egészséges, természetes alapanyagokból készültek, és látványra is guszták. Mi ezt a mangós-pisztáciás tortát kóstoltuk meg.

Az üzletben van hátul egy külön gyereksarok rész, amely családosoknak külön foglalható. A wc-ben találhatunk pelenkázót, amire ha babával érkezünk szükségünk lehet – és miért ne pont akkor kakilna be, amikor megérkezünk egy impozáns reggeliző – kávézóba?! (Amúgy a mellékhelység annyira tágas, hogy öröm volt bemenni 😀 )

Nagyon tetszettek a színek, az egész design tényleg jól el lett találva. Mi az ablak mellé kuckóztunk be, beszégettünk egy jót, és kicsit kikapcsolódtunk. Biztosan  vissza fogunk jönni ide kettesben.

Bolvária blog

«

»

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük