Keresés...
FEL
KIPRÓBÁLTUK KÖNYVAJÁNLÓ

Családi könyvklub: kipróbáltuk a Tessloff Babilon kiadó könyveit

Habár a mai kor gyermekei digitális korban nőnek fel, én mégis úgy gondolom, hogy a könyvek szeretete fontos, és kiskorukban tudjuk megtanítani nekik ezt, közel hozni a könyveket hozzájuk. Olyan szuper könyvek vannak, hogy azt gondolom ez nem is olyan nagy kihívás az olyan szülők számára, akik szintén érdeklődnek a könyvek iránt.

Nálunk a digitális eszközök használata a lehető legminimálisabbra van korlátozva – amit nem is mondanék korlátozásnak, hiszen cseppet sem úgy élik meg. Számunkra nem természetes, hogy a gyerekek hazajönnek az oviból és bekapcsolják a tabletet, játékokat és mesét keresgélve.
A könyvek, színezők, kreatív elfoglaltságok sokkal több agytekervényt mozgatnak meg, nem engedik hogy “bezombuljon” a gyerek, hanem képzelőerejét és kreativitását megmozgatva repítik el egy másik, hozzájuk közelebb álló világba.

Kaptunk néhány nagyon szuper könyvet a Tessloff Babilon kiadótól, amiket most meg is mutatok Nektek! Minden korosztály, és mindkét nem megtalálja a számára érdekes, fejlesztő, szórakoztató kiadványokat.

Kezdjük a legkisebbel! A legkisebb lányunk A dzsungelben című, húzd és mondd!
típusú játékos-állatos ismertető kiskönyvet kapta, amelyet a kihúzható részek tesznek még mókásabbá.

A középső lányunk, aki 3,5 éves A pónikról szóló Mi micsodasorozat kedves tagját kapta meg. A pónikkal, és lovaglással kapcsolatos kérdésekre ad alapos, játékos választ a könyv, amik egy részét a kukucskáló ablakok kinyitogatásával fedezhetünk fel.

A legnagyobb lányunk egy igazi nagylányos könyvet kapott. A kerek világMéhek című könyve hihetetlenül interaktív. Még engem is meglepett mennyire játékos, és sokrétű módon tanítja a gyerekeket, ismerteti meg velük az adott téma – jelen esetben a Méhek – világát, fontosságát.
Az ismertető részeket rendkívül sok feladat (társasjáték, sablonkészítő, kertészkedő, és recept ötletek) teszik nagyon színessé. Ezeket a feladatokat akár az egész családdal el lehet végezni.

Mi ezúttal a receptet próbáltuk ki, műzli szeletet készítettünk.

Őszintén, jó szívvel ajánlom Nektek a Tessloff Babilon kiadó könyveit, mert nagyon szép színes, színvonalas, ötletes könyveket vásárolhattok tőlük, amelyek hasznos, szórakoztató és értékes részei lehetnek a gyerekeitek hétköznapjainak.

Innen tudtok válogatni:
http://www.tessloff-babilon.hu

Bolvária blog

«

»

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük