Keresés...
FEL
GONDOLATAIM

Bye-bye 2020

Nagyon meglepő év volt ez a 2020-as. Sosem gondoltam volna, hogy lesz majd egy vírus, ami minden hétköznapi tevékenységet megváltoztat. Plusz azt sem gondoltam, hogy hirtelen csomó minden átfordul – és amit az ember normálisnak hitt (mind a hétkoznapi életben, mind az emberi szerepek, családok terén) átfordul, és sok ‘nem normális’ dologból lesz normális.
Néha teljesen világvége hangulatom volt ?
Viszont örömmel láttam, hogy sokak életében örömöt és áldást is hozott ez a kaotikus év.
Minket is sok-sok boldogság ért idén – mind családi, mind a munka terén – és nagyon hálás vagyok Istennek, hogy a barátaink és rokonaink közül mindenki egészséges maradt! ?
Az egyik legnagyobb dolog ebben az évben, hogy elkészült a házunk, és beköltözhettünk. El sem tudom mondani, milyen megeröltető és fárasztó időszak van mögöttünk, és mennyire nagy öröm egy olyan házban élni, amilyet elterveztünk ?
Ezt a házat mindenhogyan igyekszünk a lehető legjobbá, legotthonosabbá tenni magunk számára.
Az a helyzet, hogy engem valahogy teljesen hidegen hagynak a pozitív üzenetek ?? (“ügyes vagy! Kitartás, mert fontos vagy!…” ) egyszerűen annyira személytelennek és erőltetettnek hat számomra.
A bibliai versek viszont teljesen feltöltenek ?
Éppen ezért, a házunkban is bibliai idézetekkel zárjuk és nyitjuk az évünket ?
Minden évszakban egy kerül fel az otthonunk falára, hogy az év minden napján ilyen módon is jelen legyen a biblia. Remélem áldást hoz az otthonunkban ?
Kívánok Nektek is bátorságban, erőben és sok boldogságban gazdag új évet! ?

Köszönöm a képeket:

Hanna Pajor Illustration

Bolvária blog

«

»

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük