Keresés...
FEL
KREATÍV

Készülünk az Anyák napjára

Fura dolog most együtt készülni az Anyák napjára 🙂 Nagyon szerettem amikor meglepetés volt, és egy százas zsepivel ülhettem az óvodában, ahogyan énekelnek, verset mondanak a gyerekeim. Olyankor egy pár percig csak körülöttünk forgott a világ – és milyen jó is ez néha.
Most sem szerettem volna, ha kihagynánk az Anyák napját, de magamnak mégsem akartam barkácsolni 😀

De, hogy ne maradjon ki a kézműveskedés, ezért színes virágcsokrokat gyártottunk itthonra dekorációnak. Ezek a virágok színes filcből és zöld szívószálból készültek. Nagyon egyszerű, de mégis el lehet időzni vele egy jó darabig. Közben tudtunk beszélgetni, mindenki magának válogatta ki a színeket, tervezte meg saját virágcsokrát. Ezek a szobát díszitik már 🙂


Ezúttal szerettem volna megemlékezni arról is, hogy a Nagymamának is Anyák napja a hétvégi vasárnap. De mivel az én rajzaim már nem okoznak neki túl nayg örömöt 😀 Meghagytam a gyerekeinknek, hogy learassák a babérokat 😀 Cserepes virágot készítettünk színes papírból, a virágok közepén pedig egy-egy fénykép volt a három unokáról. A cserép kihajtható, a belsejében pedig egy-két olyan mondatot írtunk, amiért hálásak a gyerekek a Nagymamának. (mivel nem szeretném, hogy a gyerekeim arca a blogon szerepeljen, így most a képen sem látszanak, remélem nem bánjátok)

Végül, de nem utolsó sorban szerettem volna a bensőségességét megtartani ennek a jeles napnak. Egy olyan társasjátékot készítettem, ahol virágformájú mezőkön lépkedhetünk. Annyit haladunk előre, amennyit a dobókockéval lépünk. Minden mezőn egy velem, velünk kapcsolatos kérdés van, amikre a gyerekek felelnek. Szerintem itt lehetőség lesz a kedves, vicces beszélgetésekre.


Idén más lesz az Anyák napja. De azt hiszem kicsit sem rosszabb, mint eddig!
Azért osztom meg Veletek ezeket, hogyha van kedvetek Ti is készítsétek el valamelyiket!

Bolvária blog

«

»

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük