Keresés...
FEL
KIPRÓBÁLTUK

Természetes pancsolás: Azure bio baba fürdető

Nagyon szeretek termékeket kipróbálni, mert mindig is érdekeltek az újdonságok, a kreatív megoldások. Nálam ez körülbelül olyan, mint amikor bemegyek valahová körülnézni azért, hogy inspirálódjak – szeretem az ilyesfajta megtapasztalásokat.
A családos lét pedig automatikusan magával vonzotta, hogy képes vagyok órákig elmolyolni a kisgyerekeknek szánt ruhák, játékok, termékek osztályán. Ez természetesen a babáknak készült bőrápolási termékekkel sincsen máshogyan. A babák bőre – mint ahogyan Ti is tudjátok – sokkal érzékenyebb az allergizáló összetevőkre, irritatív tisztítóanyagokra és a hormonkárósító tartósítószerekre. Éppen ezért próbálunk figyelni arra, hogy milyen termékeket használunk a bőrükön. A tesztelés során (minden alkalommal amikor egy új terméket próbálunk ki), szinte már szkeptikusan figyelem, az esetleges reakciókat – nincsen-e pirosodás, nem-e szárazabb a bőr, vajon viszketni fog-e… Egyszóval, alaposan megvizsgálom a használt termékeket – főleg, egy kisbaba esetében, aki még nem tud szólni, hogyha kellemetlenséget érzékel.

Nagyon szeretem a nemzetközi márkákat is, de külön öröm amikor magyar termékeket tesztelhetünk. Néhány hete is így történt, ugyanis kaptunk egy Azure nevű tusfürdőt a Zöldgondoskodás.hu-tól, amit a babák érzékeny bőre számára fejlesztettek ki a készítők. Az Azure tusfürdő bio barackmagolajjal, és bio körömvirágkivonattal készült. Sok szülőnek problémát okoz, hogy gyermekének a bőre ekcémás, vagy arra hajlamos. Az Azure tusfürdők, ekcémás bőr esetén is alkalmazhatóak jótékony hatásai miatt. Magas A és E vitamint tartalmaz, ápolja, hidratálj a baba bőrét. Antibakteriális, és gyulladáscsökkentő hatású tusfürdő, amelyet a kipirosodott bőr meghálál. Nem tartalmaz olyan összetevőket, amelyek a hagyományos tusfürdők és tisztálkodószerekben gyakoriak: SLS, SLES nélkül készülnek, nem tartalmaznak irritáló SCS-t.
Az Azure tusfürdők hormonkárosító anyagoktól mentesek, így parabén és triklozán mentesek. Fehér színűek, nem tartalmaznak színezékeket, illetve az illatosításához felhasznált parfümök allergénmentesek.

Nézzük a gyakorlatban is: nagyon folyékony, könnyű állagú tusfürdőről van szó – ami nekem kicsit szokatlan volt elsőre, de nem okozott problémát. Könnyen eloszlatható a baba bőrén, nem habzik. Számomra a barack illata intenzív volt – én jobb szeretem a lágyabb illatokat – de a férjemnek, és a két nagylánynak tetszett az illata. Egyáltalán nem pirosodott ki egyik gyereknek sem a bőre, nem is viszketett. Ami engem meglepett, hogy tényleg nagyon jól hidratálta a bőrüket! A tesztelés heteiben direkt nem használtunk más tusfürdőt és testápolót sem, mert szerettem volna Nektek hitelesen bemutatni, hogy milyen is ez a termék, és nagyon elégedett voltam vele bőrpuhítás tekintetében, mert ahol picit szárazabb is volt a bőrük, ott selymes lett újra.
Tapasztalataink alapján jó szívvel ajánlom ezt a tusfürdőt, minden érzékeny bőrű, kisbabás anyukának vagy akár olyan felnőtteknek is, akik természetes módon szeretnék ápolni a bőrüket, megőrizve a káros hatásoktól azt.

Ha szeretnétek megrendelni, akkor a terméket itt találjátok:

https://zoldgondoskodas.hu/termek/azure-kislany-bio-natur-furdeto-tusfurdo-barackmagolaj-koromvirag-gyerek-baba

Bolvária blog

«

»

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük