Keresés...
FEL
KIPRÓBÁLTUK

Személyreszabott Anya és Családi naptár – tervezzünk a Lapraforgóval!

Sohasem gondoltam, hogy én egy „komoly” tervezgetős ember leszek. De amikor megszülettek a gyerekeink rájöttem, hogy muszáj tudatosan terveznem, hogy legyen időm mindenre, és ne follyanak ki az órák, napok az ujjaim között.

Mindannyiunknak 24 óra áll rendelkezésére.Az, hogy mennyit hozunk ki belőle rajtunk áll, amit sokszor a tervezésünk dönt el. Vannak napok, amikor szükségem van a semmittevésre – és milyen jól is esik az. Persze a legtöbb nap nem ilyen.
Szeretek sok mindent csinálni, és a három gyerek mellett, főállású anyaként szeretem úgy beosztani az időmet, hogy valahogyan „mindenre” jusson. Ehhez tudatos tervezés kellett nekem, ami azt vonta maga után, hogy nem lett kevesebb időm a három gyerek mellett, mint amikor csak egy volt.
A tudatos tervezést igyekszem a bevásárlás során is érvényesíteni – több, kevesebb sikerrel – így próbálok takarékoskodni a pénzzel és minimálisra szorítani a kukába landoló ételek számát.

Mivel vizuális típus vagyok, nagy segítség számomra hogyha papírra vethetem a terveimet, időbeosztásomat, bevásárlólistámat. Igen, még a digitális korszakban is sokszor használom a papír alapot. A múlt héten kaptam egy kedves meglepetést  a Családinaptár.hu oldaltól, amit most szeretnék Nektek is megmutatni, hiszen hamarosan kezdődik a követekező év, amikor a tervezgetés újra nagyobb hangsúlyt kaphat sokaknál.
Ennek a naplónak az a különlegessége, hogy személyreszabottan állíthatjátok össze a tartalmát, egészíthetitek ki, a korongok miatt cserélgethetitek az oldalakat, matrica csomagjaikkal díszíthetitek a jeles / különleges eseményeket!

Mindannyiunknak más az ízlése, más az életvitele, fontossági sorrendje. Mégis hogyan elégíthet ki egy naptár a sok, szerteágazó igényt? A Lapraforgó megalkotói pontosan erre keresték és találták meg a választ! Erre talán két kulcsszó a válasz: személyreszabottság és variálhatóság.

A Családinaptár.hu naplótervező részén számos borító közül szemezgethettek, rengeteg színű és méretű korong közül választhattok. Ezek a korongok teszik lehetővé, hogy ne kelljen kitépni egy oldalt sem és, hogy különböző kiegészítő csomagokkal bővítsétek naptárotok tartalmát.
Ti választhatjátok ki, hogy milyen lapokra van szükségetek – itt ajánlom figyelmetekbe az Anya csomagot, amit kifejezetten a tervező anyukák számára alkottak meg (legyen szó a család pénzügyeiről, a nyaralás megtervezéséről, bevásárlólista vezetéséről …)!
Kiegészítő elemként kérhettek hozzá matricákat, így igazán színessé, humorossá tehetitek az oldalak, amiket élmény lesz később is vissznézegetni.Családi naptárotok lehetőséget ad, hogy beleírjátok a család adatait, a fontosabb telefonszámokat, a gyerekek öltözködési méreteit – ez több gyerekes szülőként  nagyon hasznos, amikor más méret kell egy nadrágból és más egy egyberuhából ugyanannak a gyerkőcnek.
A naptárban helyet foglal egy menstruációs naptár is, továbbá minden hónap elején láthatjuk a jeles napokat, kiemelkethük családi ünnepeket, áttekinthetjük a fizetnivalók összesítőjét, illetve összegyűjthetjük a havi programok emlékeztetőjét is.
Feljegyezhetjük nyaralási terveinket, a családtagok kedvenc ételeit – már ha a ’mindegy’, és a ’bármi jó’ mellett van más is nálatok… 😀 Szóval azt mondhatom, hogy a hétköznapi élet minden területe, a pénügyek, háztartás, suli-ovi teendők mind-mind helyet kapnak benne.

Ha Ti is szeretnétek a következő évet egy papíralapú, vidám és teljesen személyreszabható naptárral megtervezni, akkor szeretettel ajánlom figyelmetekbe a Családinaptár.hu Lapraforgóját. Igazi kis ékszere lesz a táskátoknak 🙂 .

* hogyha az oldalamon keresztül rendelitek meg a saját Lapraforgótokat, azzal az én munkámat is támogatjátok. Ezt úgy tudjátok megtenni, hogy rákattintotok a kiemelt szavakra (pl Lapraforgó) és már be is jön a naplótervező oldal. Köszönöm! 🙂

Bolvária blog

«

»

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük